[email protected]  
Vsak dan 0-24h       
    

Obvestilo - Povečano število preklicanih ali prestavljenih prodaj zaradi Koronavirusa

Obvestilo - Povečano število preklicanih ali prestavljenih prodaj zaradi Koronavirusa

Datum: 25.03.2020

Na našem portalu lahko zasledite različne tipe prodaj (klasične dražbe, elektronske dražbe in različne tipe zbiranj ponudb iz Slovenije ter Hrvaške). Zaradi trenutnih nepričakovnih razmer v zvezi s Koronavirusom (COVID-19) je bilo s strani različnih institucij in organizacij, zaradi ukrepov preprečevanja širjenja virusa preklicanih ali prestavljenih precej prodaj. Glede na trenutno situacijo pa je za pričakovati, da se še bo nekaj prodaj preklicalo ali prestavilo. Hkrati je prav tako za pričakovati, da se bo ponovila večina prodaj, ki so bile ali bodo preklicane, zaradi ukrepov v povezavi s Koronavirusom.

Vse hrvaške elektronske dražbe, ki imajo datum začetka e-dražbe vključno od 25.3.2020 naprej, so zaenkrat do nadaljnjega preklicane, zaradi trenutnih razmer in ukrepov preprečevanja širjenja Koronavirusa (COVID-19). Niso pa preklicane tiste hrvaške elektronske dražbe, ki so že v teku in imajo datum začetka e-dražbe pred datumom 25.3.2020. 

Vsem dražiteljicam in dražiteljem priporočamo, da v teh prihajajočih dneh še po potrebi dodatno preverijo oz. so pozorni, ali bo določena prodaja preklicana ali prestavljena. 

 

-Ekipa Drazba.net

Da bi vam olajšali uporabo spletne strani uporabljamo piškotke, z nadaljnjim brskanjem na spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij Zapri